Blog


Continutul acestui blog este definit de catre Diana DAUPHIN, avocat in cadrul barourilor din Nantes si din Bucuresti.

Contact

SIGILIA
3 Quai Hoche, 44 200 NANTES
www.sigilia.fr
sigiliaconseil at sigilia.fr

Raspundere

Editorul nu este raspunzator de continutul site-ului.
Informatiile prezentate pe site nu constituie consultatii juridice specifice si nici consultatii juridice electronice. Este exclusa raspunderea pentru continutul site-urilor catre care exista trimiteri din site-ul nostru.

Autorii

Interfata grafica a fost realizata de OPEN WEB DESIGN SRL prin folosirea unei machete asupra careia are dreptul de folosinta si de transmitere.
Template-ul acestui site ca si toate elementele protejate de dreptul de autor ( logo-uri, texte, imagini…) nu pot fi reproduse fara acordul Dianei DAUPHIN cu exceptia cazului prevazut de articolul L. 122-5 Code de la propriété intellectuelle.

Date personale

Site-ul isi propune sa ofere informatii internautilor. Acesti pot lasa datele lor de contact pentru a obtine un raspuns la intrebarea pe care acestia o adreseaza. Aceste date sunt pastrate maxim 12 luni, communicate si tratate de catre Diana DAUPHIN.

Conform articolelor 39 si urmatoarele  din legea n° 78-17 du 6 janvier 1978 relative à l’informatique, aux fichiers et aux libertés, orice persoana poate obtine comunicarea, modificarea sau stergerea informatiilor personale, adresandu-se Dianei DAUPHIN la adresa mentionata in aceasta pagina in rubrica “contact”.